Drvo aluminijum stolarija

Komarnici

Opšte karakteristike

Komarnici su jedinstvena zaštita od insekata. Napravljeni su od visokokvalitetnih materijala sa jednostavnom ugradnjom i rukovanjem.

Mrežica protiv insekata je napravljena od fiberglassa, pa je otporna na sve vremenske uslove. Iz široke palete komarnika, izaberite proizvod koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Praktikujemo da komarnike ugrađujemo tokom proizvodnje pa ih na objekte montiramo istovremeno s prozorima ili vratima. Najbolje je da odluku o tome da li ćete imati prozore sa ili bez komarnika donesete na samom početku.

Komarnik za prozor
Komarnik za prozore
Delovi komarnika za prozore
Komarnik za vrata
< >

U letnjim mesecima postoji potreba za svežim vazduhom u stambenim prostorima. Prozori i vrata su često otvoreni dan i noć, kada se u vazduhu nalazi stotine insekata.

Stolarija Bogdanović ugrađuje komarnike u više varijanti:

Fiksni komarnici
Okvir komarnika izrađen je od aluminijumskih profila u beloj, braon ili nekoj drugoj boji dok je mrežica od fibreglass-a.Fiksni komarnici nude potpunu zaštitu od komaraca za prozore gdje nije potrebno imati prolaz, jednostavan je za montažu i demontažu.

Rolo komarnici
Mogu biti vertikalni i horizontalni, lako se namotavaju na osovinu sa oprugom, rubovi mrežice prolaze kroz aluminijumske vodilice zaštićene posebnim četkicama koje sprečavaju oštećenje mrežice, tako garantuju dugotrajnost.

Rolo komarnici integrisani u kutiju roletne
Po Vašoj želji mrežica je integrisana mrežica u kutiju roletne. Kad dignete komarnik on se kao roletna namota u kutiju.

Klizni komarnici
Klizni komarnici su idealna zaštita od insekata za prolaze na balkon ili terasu. Izrađeni su tačno po meri i garantuju vam potpunu zaštitu. Upravljanje je jednostavno, komarnik se kliza po vođicama kada ga gurnete u stranu. Otvaranje i zatvaranje je moguće sa unutrašnje i spoljašne strane.

Vrata komarnik
Komarnici predviđeni za ulazna ili balkonska vrata, montira se na šarke, zaokretno otvaranje.