Drvo aluminijum stolarija Bogdanović

Ulazna vrata

Opšte karakteristike

Stolarija Bogdanović spaja drvetom i aluminijumom sve prednosti modernog života. Rezultat su ulazna vrata koja je lako održavati, koja su otporna na vremenske uslove i sa jako dugim vekom trajanja. Harmonija oba materijala daje vašoj kući ličnost, posebnu i individualnu notu. Naravno sa svim dodacima, u skladu sa najmodernijim standardima koje smo razvili.

U toj seriji spajamo dva potpuno različita materijala. Aluminijum donosi modernost i čiste izrade linija, a drvo kao tradicionalni materijal donosi komfor i toplu klimu u stan. Neograničen izbor boja, po vašoj želji, omogućava vam dostizanje vrlo atraktivnog izgleda vaših ulaznih vrata.

Ulazna vrata
Ulazna vrata
Ulazna vrata
< >

Vrata kao glavni ulaz u Vaš dom moraju biti besprekorna, što se tiče trajnosti, funkcionalnosti, zaštite i estetike. Tako da te zahteve najbolje ispunjavaju drvo-aluminijumska ulazna vrata.

Ulazna vrata mogu biti izrađena u varijantama: dvokrilna, jednokrilna i razne kombinacije sa fiksnim dodatnim elementima. Fiksni dodatni elementi mogu se nalaziti u gornjoj zoni kao nadsvetlo ili kao bočni fiksni elementi. Ulazna vrata mogu se izvesti kao potpuno staklena sa različitim vrstama stakala iz našeg proizvodnog programa.

Bez obzira za kakva se ulazna vrata odlučili, imajte na umu da kao ogledalo unutrašnjosti upravo ona vrlo često ostavljaju prvi utisak na ljude koji Vas posete.

Veliki izbor dekorativnih panela, kvaka, stakala i boja omogućava da se izabere najbolje i najpogodnije Vašim estetskim zahtevima. Dekorativne panele, osim u beloj, možete odabrati širokoj paleti RAL boja.

Ral karta boja za ulazna vrata

Ral karta boja